Every 3rd Saturdays Socio- cultural integration program. संकीर्तन प्रत्येक तेस्रो शनिबार, स्वागतम्

Kerstviering in het Vedische cultuur

'Integratie', bij ons betreft, is het accepteren van de cultuur van anderen. De vredezame cutuur van anderen kan toegepast worden bij ieder cultuur als we het gaan acceptern. Zo doen we, de verbannen Bhutanezen in Nederland.  

Krishnaklas bij Naamhat Boxtel
Op 6 december hebben we het Kerstviering gehouden in het Vedische culturenhuis in Boxtel. Verder in de kerstdagen we nog wat meer gaan doen.

Er kwam Sinterklas, oh nee, zijn vader Krishnaklas bij het culturenhuis. Hij heeft een hele berg meegenomen. De berg is opgeteld met zijn pink finger. Op de berg is er grote boom, koeien en dieren. 

Krishnaklas heeft ook wat cadeutjes voor alle deelnemers en onze buren. Hij ziet er heel jong uit howel hij eeuwig oud is. Hij blijft eeuwig ong en vris.

Op het oprgramma mogen wij voor het eerste veel mesen ontvangen. Er kwam een hogeleraar uit de Universiteit van Achen te Duitsland met zijn familie. 

Ook voor het eerste keer kwam er twee Nederlandse familie uit Rosmalen en Veghel. En derde ghast was oorpronkelijk uit Afganistan woonachtig in Nederland. Er waren ruim 30 mensen.
We hebben samen mahamantra gezongen en gedansd. Dan hebben we samen prasad gegeten, en bijzonder vonden ze Bhutaanse traditioneel thee.  Deze programma was rechtstreek uitgezonden op www.mayapur.tv, die is te zien in deze video. 










Comments